Jij bent welkom!

De kerkdiensten zijn voor iedereen toegankelijk. Je kunt gewoon binnenstappen en lekker gaan zitten. We bereiden de diensten altijd goed voor en gebruiken geen ingewikkelde christelijke woorden of onbegrijpelijke tradities. Je hoeft geen Bijbelse verhalen te kennen om de diensten goed te kunnen volgen.

Voor wie?

Wat heb je er eigenlijk aan?

Je krijgt van ons verrassend nieuwe inzichten aangereikt over thema’s die aansluiten op de praktijk van het dagelijks leven. En je kunt genieten van de dingen die voorbij komen: muziek, multimedia en een praktische boodschap zonder omhaal van woorden. We merken dat veel mensen op zoek zijn naar rust, vrede en geluk. Geluk dat alleen God kan geven. Daarom snijden we iedere zondag thema’s aan die aansluiten op vragen waar jij mogelijk mee rondloopt. We leggen niets aan je op. Je kunt zelf je mening vormen en zelf keuzes maken.

Iederen zondag dienst om 9.30 uur
Locatie: Kloosterkerk Sibculo of Fredrikskerk Kloosterhaar
Duur: 60 tot 70 minuten
Kledingadvies: kom zoals je bent
Tijdens de overdenking is er voor de kinderen die naar de basisschool gaan een eigen programma.

Startzondag

19 sep 2021 om 10.30 uur

Kerkenraadsvergadering

22 sep 2021 om 19:30

Vragen?

Stuur een e-mail naar: info@onzekerk.nu

Een bericht of een wijziging doorgeven?
Stuur dan een mail naar communicatie@onzekerk.nu